duminică, 20 ianuarie 2013

Chiftele cu nuci si quinoa (raw vegan)



  • 200g nuci
  • 50g quinoa
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • putina sare neagra de Himalaya
  • piper

Hidratam nucile si quinoa peste noapte. Le-am lasat de la ora 20:00, pana pe la 11:00, timp in care quinoa a si germinat. Maruntim la robot toate ingredientele, mai putin quinoa pe care o adaugam la final si amestecam cu o lingura. Singura "problema" a fost ca nu s-a legat foarte bine compozitia, poate din cauza ca nu am pus boia ca in reteta originala?! Oricum, au mers excelent cu salata verde si ceapa verde. :)

Un comentariu:

  1. va recomand sa consumati quinoa in primul rand din punct de vedere al proprietatilor pe care acestea le detine iar in al doilea rand pentru faptul ca modul de preparare este f usor (asemeni orezului), eu mi-am cumparat la cantitatea de 500g de aici: http://ameplant.ro/produs.php?id=1680&denumire=Quinoa_ecologica_BIO_500g Recomand!

    RăspundețiȘtergere